Uw vertrouwde partner in het recyclen van oud ijzer en metalen Tel: 078-8426511

Welkom op onze website

    Stal Metals Recycling is een bekende naam in de wereld van inzameling, en recycling van schroot, metalen, en kabels, op een milieubewuste manier. Drie generaties actief in de metaalhandel en we zijn dan ook in het bezit van een V.I.H.B. certificaat dat wordt toegekend door het ministerie van V.R.O.M. en enkel en alleen wordt toegekend aan bedrijven die aan de criteria van vakbekwaamheid, betrouwbaarheid, en kredietwaardigheid voldoen . Vakbekwaamheid, inzet, flexibiliteit, service,betrouwbaarheid en de hoogst mogelijke metaalprijzen zijn de factoren die er voor zorgen dat wij, in een economisch moeilijke tijd nog volop groeien. 

Metaal is de basis van veel dagelijkse behoeftes en is een moderne infrastructuur. Zonder metaal zouden er geen transportmiddelen, zoals auto´s, vliegtuigen, schepen en treinen zijn. Maar zonder metaal ook geen stroom- en telefoondraden, de energiebanen van onze samenleving. 

De grootschalige toepassing van metalen veroorzaakt een massale stroom van onder meer afgedankt schroot. Stal Metals Recycling is milieubewust bezig en geeft metaal een tweede leven. Ferro en Non-Ferro metaal afval wordt ingezameld,verwerkt en geschikt gemaakt voor hergebruik als grondstof voor de meest uiteenlopende materialen. De toepassingen van het gebruikt metaal zijn feitelijk oneindig. Kabel afval wordt eerst geshredderd en gegranuleerd, voordat het kan worden verwerkt. In dit proces worden bovendien de metaal componenten en afval soorten van elkaar gescheiden. Bij de verwerking van metaal wordt gebruik gemaakt van de nieuwste materialen om het schroot te verwerken tot kleine stukken. Het wordt geperst en verknipt tot lengtes van circa 60 cm.Deze kunnen dan direct bij de smelt ovens worden aangeboden.

Stal Metals Recycling staat voor service in schroot

Klant bent u bij Stal Metals Recycling niet alleen vandaag, maar ook morgen. Daar zorgen we voor. Om te beginnen door open met u te communiceren en u een eerlijke prijs te bieden voor het metaal dat we bij u ophalen. Daarnaast zorgen we ervoor dat alles transparant geregeld is. Van het begin af aan. Naar de inzameling van uw rest metalen heeft u daardoor nauwelijks nog omkijken. En de containers die we vandaag bij u wisselen, betalen we als het even kan al de dag erop. Bovendien denken we met u mee en kan ons ervaren team– snel en flexibel- inspelen op uw wensen. 

De beste schrootprijzen voor uw oud ijzer en oude metalen.

Net als bij olie wordt de oud ijzer- en oude metalen prijs, oftewel de schrootprijzen, bepaald door vraag en aanbod. Als de vraag groot is, gaat de schrootprijs omhoog en omgekeerd. Daarom verschillen de oud ijzer prijzen en de oude metalen prijzen, ofwel de schrootprijzen van dag tot dag. Ook van belang is het soort oud metaal en de samenstelling ervan. Wij hebben voor u een overzicht van de twaalf meest gangbare oude metalen op een rijtje gezet, inclusief de actuele oud ijzer prijs en oud metaal prijs aan de hand van de London Metal Exchange. De opbrengst van uw aangeleverde oud ijzer en oud metaal schroot kan per handelaar verschillen. Omdat Stalmetals alle zaken in eigen beheer uitvoert, heeft dat voor u als klant het meest gunstige effect op de schrootprijzen. U kunt ons altijd bellen als u vragen heeft over een concrete lading en/of de samenstelling ervan. Wij zijn u graag van dienst met onze oud ijzer en oude metalen.

24 uur container service

Stal Metals biedt  klanten de zogenoemde oud metaal containerservice: het plaatsen van oud metaal containers voor het inzamelen van oud ijzer en oud metaal restanten op uw (bedrijfs)terrein en het ophalen ervan. Het assortiment in oud metaal containers is zeer uitgebreid. Afhankelijk van uw behoefte, leveren wij oud metaal containers van 1 tot 40 kubieke meter, flat racks en zelfs vloeistofdichte oud metaal boxen.


Wat doen wij?

Wij verzorgen de inname van oud ijzer en metalen voor zowel onder anderen machinefabrieken, scheepswerven,metaalbewerking bedrijven handelaren, midden klein bedrijf,bouw en industrie. Op verzoek zorgen wij voor de plaatsing van containers op locatie voor oud ijzer en metalen. Na inname zorgen wij voor een correcte afvoer en vlotte financiële afhandeling binnen 24 uur contant/bank.     

Waar staan wij voor?

Wij staan bovenal voor een correcte behandeling van u als klant; wij willen dat u met  een goed gevoel nog eens terugkomt. Wij staan voor een snelle financiële afhandeling nadat wij uw metalen ingekocht hebben. Doordat wij alles zoveel mogelijk in eigen beheer doen met relatief lage kosten kunnen wij de hoogst mogelijke prijzen betalen klik op de link hieronder voor uw metaalafval.


 Gebruik onze WhatsApp service!

WhatsApp wordt steeds vaker ingezet op onze klantenservice afdeling. Dat is logisch, want WhatsApp is de meest geopende applicatie op de Nederlandse smartphone en op deze manier kunnen wij onze klanten nog sneller van dienst zijn.

Hoe werkt het? De werking is heel simpel. U voegt Stal Metals met ons WhatsApp telefoonnummer +31 6 28452511 toe aan de contactpersonen op uw telefoon en u kunt direct aan de slag.Maak een of meerdere foto('s)van de metalen die u graag door ons wil laten afvoeren,en u krijgt altijd snel een prijs en of passend advies van ons.      


 

       Ons motto is: Onze service van vandaag is de reclame voor morgen.


 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info